Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ-MOCK SESSION

Dear delegates (όπως θα λέμε σε λίγες ημέρες),


Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελετή έναρξης του THESSISMUN γι'αυτό και πρέπει να ανεβάσουμε ένταση στην προετοιμασία.Υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να διευκρινίσουμε και να τονίσουμε ενώ βρισκόμαστε στο παρά 5! 

-Το προσεχές Σάββατο 27/3 12.00-15.00 στην αίθουσα 339 του Κεντρικού κτηρίου του ΠΑΠΕΙ θα πραγματοποιηθεί το τελικό και επίσημο mock session-πρόβα. Τα θέματα που πρέπει να προετοιμάσετε είναι "New security challenges-Piracy as a threat to global security" και "Evaluation of the progress of Millenium Development Goals".Τα θέματα αυτά καλύπτουν την πλειονότητα των επιτροπών. Η παρουσία ΟΛΩΝ,είτε έμπειρων είτε όχι, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθώς είναι η τελευταία πρόβα και η τελευταία ευκαιρία να λυθεί οποιαδήποτε απορία!
H σύνθεση της εφετινής αποστολής του ΠΑΠΕΙ απαιτεί την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και προφανώς και το ανάλογο αποτέλεσμα δεδομένου τόσο του υψηλού επιπέδου όσο και του ανταγωνισμού με τα άλλα πανεπιστήμια.
Η επιλογή έγινε με αυστηρά κριτήρια και πολλοί αιτούντες απορρίφθηκαν με στόχο την άριστη προετοιμασία και αντιπροσώπευσητου ΔΕΣ ΠΑΠΕΙ.Η παρουσία στα mock sessions είναι κάτι που διασφαλίζει και τα δύο.
Το mock θα γίνει με την παρουσία-παρακολούθηση καθηγητών του Τμήματος μας και θα προεδρεύσουν μέλη παλιότερων board του THESSISMUN.
ΟΛΟΙ πρέπει να κατέχουν πλήρως τους κανόνες και να έχουν συντάξει το position paper τους (επισυνάπτεται δείγμα)!!

-Μέχρι την προσεχή Παρασκευή 26/3 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο πληρωμές, δηλαδή του ξενοδοχείου και ταregistration fees του συνεδρίου.Όποιος delegate δεν έχει ολοκληρώσει τις πληρωμές θα θεωρείται πλέον ως μη συμμετέχων.Είναι απολύτως απαραίτητο να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

-Τέλος,κάποιοι από εσάς έλαβαν email από την Secretary General ότι είναι πρέσβεις  ότι πρέπει να εκφωνήσουν opening speech στην General Assembly.Δεν υπάρχει λόγος άγχους,το Σάββατο θα δοθούν σαφείς οδηγίες και κατευθυντήριες.


Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου