Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ενημέρωση για MUN-Ιανουάριος 2010


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση της Ομάδας MUN του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των φοιτητών για τα Μοντέλα Διεθνών Διαπραγματεύσεων MUN.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η γενικότερη ενημέρωση περί των MUN, η ενημέρωση για το THESSISMUN, καθώς επίσης, και η ενημέρωση για MUN του εξωτερικού, στα οποία θα μπορούσε να συμμετέχει αποστολή από το Πα.Πει.. Μετά την παρουσίαση, εκ μέρους της Ομάδας έγινε κουβέντα που αφορούσε γενικότερα ζητήματα για τα MUN και τα περιθώρια εξέλιξης του θεσμού εκ μέρους του Πανεπιστημίου. Δόθηκε, τέλος, σημασία στην επικοινωνία μέσω διαδικτύου και ενθαρρύνθηκε ο διάλογος και η διατύπωση αποριών μέσω e-mail ή στο blog της ομάδας.

Η επόμενη εκδήλωση της Ομάδας θα γίνει αμέσως μετά την τρέχουσα εξεταστική περίοδο, ώστε να γίνει ενδελεχής ενημέρωση για την φετινή αποστολή του Πανεπιστημίου στο THESSISMUN.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης εργάστηκαν οι Αγγέλου Άγγελος, Αναγνώστου Βασιλική, Καρακίτσιου Ελένη, Μπουγά Παναγιώτα, Μπούτσιας Χριστόφορος και Παναγιωτοπούλου Μαίρη.

1 σχόλιο:

  1. οποιοδήποτε σχόλιο για βελτίωση των παρουσιάσεων είναι ευπρόσδεκτο, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες, μετά την περίοδο της εξεταστικής!!!!!!!!
    η παρουσία σας σε αυτές είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς βοηθούν στην προετοιμασία γαι τα mun!!!!!!!
    μη διστάσετε να απευθύνετε απορίες στο unipi.mun@gmail.com!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή